Viikkolehdet

 

VIIKKOLEHDET
 

AIDOSTI PAIKALLINEN LEHTITALO
Satakunnan Viikkolehdet on paikallinen media-alan kustannusyhtiö. Tällä hetkellä yhtiö on suurin Porissa kotipaikkaansa pitävä kustannusyhtiö. Yhtiön ydinliiketoimintaa on ilmaisjakelulehtien kustantaminen.
Paikallisena yhtiönä Satakunnan Viikkolehtien päätösvalta on Satakunnassa ja yhtiön ydinliiketoiminta-aluetta on Satakunta ja Porin talousalue. Paikallisuus on meille aidosti tärkeä asia.

TUOTEPERHE
Satakunnan Viikkolehtien kasvavaan ja kehittyvään lehtituoteperheeseen kuuluvat kaupunkilehti Satakunnan Viikko sekä kiinteistönvälityslehti Asuntoviikko. Suurimpien lehtien painosmäärät ovat jopa 100.000 kappaletta. Viikkotasolla yhtiön lehtiä voidaan painaa jopa liki 300.000 kappaletta. Kaikki Satakunnan Viikkolehtien lehdet jaetaan lukijoille varmasti Suomen Suoramainonnan ja Postin päiväpostin mukana.
Lisäksi yhtiö tekee erilaisia paino- ja mainosalan töitä, asiakaslehtiä ja sukukirjoja sekä kopio- ja tulostuspalveluja.

PAIKALLISTA OSAAMISTA
Viikkolehdet on pitänyt keskeiset liiketoimintaosaamista vaativat osa-alueet vankasti omissa käsissään. Viikkolehdillä on oma usein palkittu toimitus sekä oma ammattitaitoinen myyntiosasto.
Paikallisena toimijana Viikkolehdet ovat kiinteästi mukana lukijoiden ja ilmoittajien arjessa sekä tuntevat hyvin alueen toimijat ja heidän tarpeensa.
Yhtiö työllistää Porissa 11 alan ammattilaista.

LIIKETOIMINTA-AJATUS
Autamme asiakkaitamme menestymään paremmin tuottamalla sisällöltään laadukkaita ilmaisjakelulehtiä ja muita printtituotteita asiakkaittemme mainonta-, markkinointi- ja ilmoitustarpeisiin.

YHTIÖ
Satakunnan Viikkolehdet (Lalli Oy) on perinteikäs ja vakavarainen paikallinen lehtitalo. Yhtiö on maakunnallisesti omistettuja sen osakkaina ovat noin 1900 yksityishenkilöä sekä merkittäviä satakuntalaisia yrityksiä.